• تاریخ انتشار : 1404/02/16 - 22:27
  • تعداد بازدید : 52
  • تعداد بازدیدکننده : 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

محمد حسن عاقل‌منش رییس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر رشت تأکید کرد: احیای خانه‌های تاریخی، زمینه‌ساز شکوفایی گردشگری محلات رشت است

محمدحسن عاقل‌منش در بیست‌وششمین جلسه کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه راه‌اندازی پروازهای مستقیم میان رشت و یزد، دستاوردی ارزشمند از سوی بخش خصوصی است، گفت: این اقدام می‌تواند آورده‌های مثبتی در توسعه گردشگری بین دو شهر به همراه داشته باشد.

 
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر رشت، رئیس کمیسیون گردشگری در این جلسه ضمن تبریک ایام دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) اظهار داشت: سفر اخیر معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت و همراهان به شهر یزد با هدف بررسی ظرفیت‌ها و ترسیم افق همکاری‌های گردشگری میان دو شهر انجام شد و معتقدیم تعاملات مؤثر و برنامه‌ریزی‌شده، می‌تواند آغازگر فصل جدیدی در توسعه گردشگری رشت باشد.
 
عاقل‌منش با اشاره به برخی خانه‌های قدیمی در محله ساغری‌سازان و دیگر نقاط بافت مرکزی رشت که با ذوق و سلیقه مالکان و سرمایه‌گذاران احیا و به فضاهایی چون هتل بوتیک، رستوران، کافه و سایر کاربری‌های فرهنگی، اقتصادی و گردشگری تبدیل شده‌اند و مورد استقبال شهروندان و گردشگران قرار گرفته‌اند، افزود: در رشت دست‌کم ۱۶۰ خانه تاریخی باارزش وجود دارد. هدایت سرمایه‌گذاری‌ها به این بناها می‌تواند موجب ایجاد جذابیت‌های نوین گردشگری در محلات و همچنین رونق اقتصادی برای مالکان شود.
 
وی از برنامه کمیسیون گردشگری برای دعوت از فعالان موفق در حوزه هتل‌های بوتیک به‌منظور تقدیر از تلاش‌های آن‌ها و نیز شناسایی ظرفیت‌های جدید برای بازآفرینی و کارآفرینی در راستای ارتقاء سطح گردشگری شهر خبر داد.
 
رئیس کمیسیون گردشگری شورای رشت همچنین با اشاره به ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده درباره بناهای قابل احیا گفت: در جلسات پیشین، تعدادی از خانه‌ها و حمام‌های قدیمی با قابلیت بازآفرینی شناسایی شده‌اند. لازم است پس از تهیه محتوای متنی، تصویری و ویدئویی و تدوین راهکارهای سرمایه‌گذاری، با همکاری سازمان فاوا این اطلاعات در سامانه‌های شهرداری بارگذاری و اطلاع‌رسانی شود.
 
وی بر اهمیت عملیاتی‌شدن تفاهم‌نامه‌های خواهرخواندگی میان شهرها نیز تأکید کرد و گفت: این تفاهم‌ها نباید صرفاً در سطح امضا و تشریفات باقی بماند، بلکه باید به افزایش ظرفیت‌های دوسویه منجر شود.
 
در ادامه جلسه، نادر حسینی عضو کمیسیون گردشگری با اشاره به راه‌اندازی اپلیکیشن‌های شهری گفت: متأسفانه در حوزه تولید محتوا عملکرد ضعیفی داشته‌ایم. این سامانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، معرفی جاذبه‌های گردشگری، انواع خوراک و رونق اقتصادی رشت ایفا کنند. برگزاری جلسه‌ای مشترک با سازمان فاوا برای بهبود این فرآیند ضروری است.
 
ایجاد کمیسیون مشترک میان مدیران دو شهر یزد و رشت و همچنین بررسی زمینه‌های خواهرخواندگی میان رشت و شیراز، از دیگر موارد مطرح‌شده در این نشست بود.
 
در ادامه، علیزاده معاون اجتماعی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت، با ارائه گزارشی از دیدارهای اخیر با مدیران شهری یزد، پیشنهاد احیای سراهای قدیمی رشت با الگوبرداری از نورپردازی و فضاهای هنری اجراشده در یزد و قزوین را مطرح کرد.
 
وی همچنین با اشاره به تفاهم‌نامه خواهرخواندگی میان انزلی و یزد گفت: رشت، به‌واسطه عنوان "شهر اولین‌ها" و مجاورت با حرم خواهر گرامی امام رضا (ع)، و شیراز، به‌عنوان شهر شعر و ادب و میزبانی از حرم شاهچراغ، از اشتراکات فرهنگی و مذهبی برخوردارند. این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز خواهرخواندگی و هم‌افزایی گردشگری میان دو شهر شود.
 
پایان پیام
  • گروه خبری : اخبار,کمیسیون گردشگری
  • کد خبر : 3662
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم