کمیسیون برنامه بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت؛ ارائه گزارشات مالی سازمانهای شهرداری / موافقت با ترک تشریفات مناقصه پروژه بهسازی لندفیل سراوان / کمبود نیروهای انسانی ماهر در سازمان پسماند
در جلسه کمیسیون برنامه بودجه و حقوقی شورای اسلامی وضعیت عملکرد مالی سازمانهای شهرداری رشت و مقایسه کلی هزینه های جاری و عمرانی سازمانها نسبت به سال پیش بررسی و عنوان شد سازمان فرهنگی ورزشی امسال برای اولین بار موفق به تحقق ۳درصد بودجه مازاد در دو ماهه سال ۱۴۰۴ شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شورای شهر رشت مجید عزیزی نایب رئیس کمیسیون برنامه بودجه ضمن تبریک ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی ها از همراهی همه روزه روابط عمومی شورای اسلامی و روابط عمومی شهرداری رشت تقدیر کرد و افزود: روابط عمومی ها چشم و چراغ ادارات هستند و در راستای جهاد تبیین و آگاهی شهروندان نسبت به عملکرد و اقدامات توسعه و پیشرفت انجام شده تاثیر گذار هستند.
عزیزی از مدیران درآمدی حاضر در جلسه تقدیر کرد و در بخشی از گزارش عملکرد سازمان مدیریت پسماند بار دیگر تاکید نمود: توزیع نامتوازن نیروهای انسانی از معضلات مهم مدیریتی شهرداری است چنانکه در این جلسه تصریح شد نبود نیروی انسانی ماهر و کارشناس موجب نارسایی و عدم تطابق هزینه هاست.
همچنین در گزارش عملکرد سازمان حمل و نقل با این توصیه که سازمان گزارشی از وضیعت اتوبوسرانی کلانشهرهای کشور در تعداد اتوبوسها و بهای بلیط به شورا ارائه نماید
موافقت با لایحه یک فوریتی ترک تشریفات پروژه بهسازی مرکز دفن زباله سراوان/
سهیل نوری، رئیس سازمان مدیریت پسماند در شرح لایحه گفت: با توجه به اینکه مبلغ لایحه ۴۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده و بیش از سقف اختیارات شهرداری است ، مراتب بصورت لایحه تقدیم شورا میشود.
سهیل نوری با بیان اینکه بخش اعظم ساماندهی اراضی ۱۹ هکتاری لندفیل سروان به اتمام رسیده و کمی بیش از سه هکتار باقیمانده که باید پوشش داده شود تا سروان بطور کامل به طبیعت برگردد، گفت: پیشنهاد شهرداری ادامه کار با پیمانکار فعلی است تا تمامی تعهدات حسن انجام کار متوجه یک شرکت مشخص شود و در صورت بروز کم کاریهای احتمالی تکلیف معلوم باشد ضمن آنکه تعویض پیمانکار ۱۰درصد افزایش هزینه برای شهرداری خواهد داشت.
وی یادآور شد: شهرداری برای قراردادهای سراوان دارای ۱۲۰ میلیارد تخصیص اعتبار است و در ردیف بهسازی نیز اعتباری معادل ۱۲ میلیارد داده شده است.
در این لایحه عنوان شد تاخیر در تکمیل پروژه سراوان ممکن است سبب دوباره کاری بر اثر عواملی چون رانش زمین یا سیلاب شود.
در ادامه جلسه با موضوع گزارشات مالی سازمانها، عنوان شد هزینه های عمرانی سازمان فرهنگی ورزشی فقط شامل تعمیر و نگهداری بوده و در سال ۱۴۰۲ از ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون رقم مصوب ، بیش از ۷ میلیارد هزینه شد که حدود ۸۳درصد مبلغ تعیین شده بوده است.
سازمان مدیریت پسماند نیز در بررسی عملکرد مالی با اعلام تحقق بودجه این سازمان در سال ۱۴۰۳ بودجه درآمدی سازمان پسماند را ۳۳ میلیارد و بودجه جاری را ۵ میلیارد اعلام کرد..
در این بحث با بیان آنکه بیشترین هزینه های سازمان پسماند صرف نگهداری سگها و تعمیر ماشین آلات شده است تاکید شد کمبود نیروی انسانی ماهر و کارشناسان عمران و معماری از دلایل مهم نارساییها در این سازمان بوده است.
ارائه گزارش سازمان حمل و نقل نیز حاکی از ۵۷ میلیارد درآمد در سازمان حمل و نقل بود که بخش اعظم آن از محل فروش اتوبوسهای اسقاط تامین شده است.
در این گزارش با بیان اینکه درآمد عمرانی سازمان حمل و نقل در سال۱۴۰۲ با سال ۱۴۰۳ تفاوتی نداشته مهمترین چالش سازمان حمل و نقل، عدم تخصیص بودجه های مصوب اعلام شد.
در ادامه جلسه نیز سازمانهای عمران و سرمایه گذاری گزارشات مالی خود را مطرح کردند.
سازمان سرمایه گذاری با شرح اقدامات این سازمان اعم از احداث ۷۳ ایستگاه اتوبوس از مجموع ۱۰۵ ایستگاه ثبت شده در قرارداد، اتمام تدوین کتابچه جامع اطلس در خردادماه امسال، رستوران آبی و چوبی در تالاب عینک، مجتمع اقامتی بوستان ملت در مرحله مناقصه، طرح آماده شده پارکینگ طبقاتی خیابان نواب، پروژه هتل گیل لند موفق به رای اخذ ماده ۵ ، عرصه ۱۰ هکتاری مسکن مهر و چند پروژه سرمایه گذاری دیگر نام برده شد.
در این گزارش مبالغ دریافتی سازمان سرمایه گذاری از محل قراردادها ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و مبالغ دریافت کرایه ها ۲۴۲ میلیون تومان بود که ۴۸ درصد تحقق یافته است.
در این گزارش ذکر شد طبق ضوابط بخشی از درآمدهای سازمان سرمایه گذاری در سازمانهای دیگر مانند فاوا و ساماندهی مشاغل وصول میگردد.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه توصیه کرد سازمانهای شهرداری نسخه ای از گزارش عملکرد مالی ارائه شده در جلسه را بصورت مکتوب برای اعضای شورا ارسال کنند.
انتهای پیام/