• تاریخ انتشار : 1403/08/16 - 20:56
  • تعداد بازدید : 69
  • تعداد بازدیدکننده : 67
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

شفیعی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت مطرح کرد: کمک مالی 2 میلیارد تومانی شهرداری رشت به سپیدرود و داماش ضرورت تعیین تکلیف 150 واحد مسکن مهر توسط شهردار بررسی گزارش درآمد و هزینه 7 ماهه پنج سازمان شهرداری

یکصد و پنجاه و یکمین جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت عصر چهارشنبه به ریاست سید شمس شفیعی و با محوریت «بررسی گزارش درآمد و هزینه سازمان های شهرداری رشت» و «کمک مالی به سپیدرود و داماش» در ساختمان شورا برگزار شد.

 
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای شهر رشت، سید شمس شفیعی در ابتدای جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای شهر رشت اظهار داشت: در برخی بخش های شهرداری رشت شاهد بی نظمی های مالی هستیم. در این خصوص تذکر می دهیم که در آینده شاهد تکرار اینگونه موارد نباشیم.
 
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای شهر رشت خاطرنشان کرد: برخی پیمانکاران صددرصد مطالبات خود را دریافت کرده اند و برخی دیگر بخش عمده ای از مطالباتشان را دریافت کرده اند اما در مقابل برخی پیمانکاران هیچگونه دریافتی نداشته اند و این نوع تخصیص و پرداخت به پیمانکاران عادلانه نیست.
 
سید شمس شفیعی در ادامه عنوان کرد: با عدم برگزاری جلسات کمیسیون ماده 100 شاهد کاهش درآمدهای شهرداری بوده ایم و باید در تلاش باشیم وابستگی درآمدهای شهرداری در بودجه 1404 به کمیسیون ماده 100 کمتر از سال جاری باشد. در حال حاضر کمیسیون ماده 100، همان نقشی که را که نفت در بودجه کشور ایفا می کند، در بودجه شهرداری رشت برعهده دارد و باید این وابستگی به مرور کاهش یابد.
 
وی با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف 150 واحد مسکن مهر، افزود: در مسکن مهر 150 واحد توسط شهرداری ساخته شده است و می توان برای برخی کارکنان شهرداری که صاحب ملک نیستند با قیمت مناسبی در نظر گرفته شود. شهرداری به دلیل تساهل در حفظ بیت المال بیش از 150 میلیارد تومان را نادیده گرفته است. شورا برای این واحدها نگهبان درنظر گرفته است تا از این پس شاهد سرقت از این واحدها نباشیم.
 
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت در ادامه گفت: بودجه 1404 شهرداری رشت، باید بر مبنای قانون برنامه تنظیم شود. در واقع بودجه 1404 را می توان 7 تا 8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفت.
 
شفیعی با اشاره به جلسه هفته گذشته با معاونین مالی مناطق پنجگانه شهرداری رشت، بیان داشت: به جز منطقه یک، هیچ یک از مناطق دیگر مشکل خاصی در خصوص تحقق بودجه ندارند و منطقه یک نیز از این پس می تواند بخش عمده ای از بودجه سال جاری را محقق کند.
 
سید شمس شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت نظم و انضباط مالی در مجموعه مدیریت شهری، خاطرنشان کرد: هرگونه پرداخت و تخصیص از سوی شهردار، باید از مسیر رئیس سازمان یا منطقه صورت بگیرد. اگر این اتفاق رخ ندهد شاهد ولنگاری و عدم انضباط مالی خواهیم بود و اینگونه اقدامات منجر به انحراف از بودجه می شود.
 
مجید عزیزی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت، با اشاره به اینکه اولویت در پرداختی ها به صورت عادلانه در نظر گرفته نمی شود بیان داشت: عدالت در پرداختی ها از اهمیت ویژه برخوردار است. برخی افراد مطالبات خود را دریافت می کنند اما در موارد دیگری هیچگونه پرداختی انجام نمی شود و در برخی بخش های شهرداری شاهد بی انضباطی مالی هستیم.
 
هادی رمضانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی شهر رشت، نیز با اشاره به ضرورت توجه به سازمان آتش نشانی به عنوان یک سازمان حساس و خدمات رسان، خاطر نشان کرد: لباس آتش نشانان و به روز بودن ماشین آلات شهرداری از ضروریات است. شهرداری باید درآمد اینگونه سازمان ها را به خودشان برگرداند اما این اتفاق تاکنون رخ نداده است. لازم است در این خصوص تذکری جدی به شهردار داده شود.
 
محمدحسن عاقل منش دیگر عضو شورای اسلامی شهر رشت در خصوص هزینه دریافتی از دکه ها توسط سازمان ساماندهی مشاغل، خواستار تعدیل قیمت ها شد و گفت: افزایش مبلغ دریافتی از دکه ها در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی بوده است و اگر نسبت به سایر شهرها نیز مقایسه شود این افزایش قیمت ها چشمگیر بوده است.
 
در ادامه روسای اداره مالی پنج سازمان شهرداری رشت به ارائه گزارش درآمد و هزینه های این سازمان ها پرداختند.
 
در ادامه اعضای کمیسیون با لایحه حمایت مالی به سپیدرود و داماش با شرایط اشاره شده موافقت کردند.
 
گزارش درآمد و هزینه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت
 
سرخوش در این خصوص بیان داشت: بودجه سازمان فرهنگی در سال جاری 57 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده است که 6 میلیارد و 500 میلیون تومان مربوط به بخش درآمدی بوده است. بودجه 7 ماهه 3 میلیارد و 846 میلیون تومان بوده است که 1 میلیارد و 973 میلیون تومان وصولی داشته ایم که حدود 50 درصد بودجه 7 ماهه بوده است. در بخش هزینه ای سالانه 57 میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که 7 ماهه آن 34 میلیارد و 147 میلیون تومان بوده است که تاکنون 36 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه کرده ایم و 7 درصد بیشتر از مبلغ پیش بینی شده بوده است. همچنین در بودجه تخصیصی، 18 میلیارد و 300 میلیون تومان به سازمان پرداخت شده است. هزینه های جاری کل سال 48 میلیارد و 750 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود که طی 7 ماه می توانستیم 28 میلیارد و 850 میلیون تومان هزینه کنیم و سازمان 32 میلیارد و 813 میلیون تومان هزینه کرده است و 14 درصد بیشتر بوده است.
 
گزارش درآمد و هزینه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت
 
خلیفه در خصوص وضعیت درآمد و هزینه های سازمان سیما، منظر اعلام کرد: بودجه درآمدی 1403 سازمان سیما منظر 70 میلیارد تومان بوده است که طی 7 ماه 45 میلیارد تومان وصولی داشته ایم و پیش بینی می شود تا پایان سال بیش از بودجه مصوب و حدود 80 میلیارد تومان محقق شود. وصولی سازمان در 7 ماه نخست سال نسبت به سال گذشته 135 درصد افزایش داشته است. در بخش هزینه جاری، 1 میلیارد و 600 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود که 270 میلیون تومان هزینه کرده ایم. هزینه عمرانی نیز 60 میلیارد تومان بوده است و 9 میلیارد تومان تاکنون هزینه کرده ایم. آمار هزینه و درآمد سازمان به تفکیک ماهانه در اختیار اعضای شورا قرار می گیرد.
 
گزارش درآمد و هزینه سازمان آتش نشانی شهرداری رشت
 
حسینی نیز در ارتباط با درآمد و هزینه های سازمان آتش نشانی بیان داشت: بودجه سازمان 40 میلیارد تومان بوده است. وصولی سازمان در 7 ماه نخست 514 میلیون تومان بوده است. سازمان آتش نشانی یک کد درآمد عوارضی، مربوط به مناطق دارد که دریافتی 7 ماهه بیش از 11 میلیارد و 700 میلیون بوده است. بنابراین درآمد سازمان در واقع در مجموع بیش از 12 میلیارد تومان بوده است و نسبت به بودجه 7 ماهه 52 درصد تحقق بودجه داشته ایم اما متاسفانه درآمدهای سازمان آتش نشانی به این سازمان برنمی گردد. همچنین 3 میلیارد و 700 میلیون تومان حواله مربوط به 1403 و 1 میلیارد و 500 میلیون تومان حواله مربوط به 1402، که در سال جاری پرداخت شده، به خزانه داری شهرداری فرستاده ایم و مجموعا 5 میلیارد و 200 میلیون تومان پرداخت شده است. همچنین سازمان آتش نشانی بیش از 7 میلیارد تومان حواله پرداخت نشده دارد.
 
گزارش درآمد و هزینه سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری رشت
 
نظری با اشاره به درآمد و هزینه های سازمان اظهار داشت: بودجه سازمان 29 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است که طی 7 ماه 15 میلیارد و 800 میلیون تومان محقق شده که معادل 92 درصد بوده است. وصولی های 7 ماه نخست سازمان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 100 درصد رشد داشته است. در بخش هزینه ها طی 7 ماه سازمان می توانست 699 میلیون تومان هزینه کند که 390 میلیون تومان هزینه شده است. در هزینه های عمرانی نیز 1 میلیارد و 790 میلیون تومان می توانستیم هزینه کنیم که 82 میلیون تومان هزینه شده است. انتظار می رود بودجه پیش بینی شده سازمان تا پایان سال محقق شود.
 
گزارش درآمد و هزینه سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری رشت
 
احمدی پور نیز ضمن ارائه گزارشی از درآمد و هزینه های سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری رشت عنوان کرد: بودجه درآمدی سال جاری سازمان 50 میلیارد تومان بوده و مجموع وصولی ها طی 7 ماه 18 میلیارد و 600 میلیون تومان بوده است. هزینه های جاری سازمان نیز 8 میلیارد و 700 میلیون تومان و هزینه های عمرانی 3 میلیارد و 900 میلیون تومان بوده است که معادل 25 درصد هزینه پیش بینی شده بوده است. همچنین درآمدها نسبت به سال گذشته 4 درصد افزایش داشته است.
 
لایحه کمک مالی شهرداری رشت به سپیدرود و داماش
 
سید شمس شفیعی در بخش پایانی این جلسه، با اشاره به حمایت برخی شهرداری های کشور از تیم های شهرشان، بیان داشت: در سال جاری بودجه ای برای حمایت از این دو تیم هریک به مبلغ 2 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. انتظار می رود با توجه به جایگاه اجتماعی این دو تیم، این کمک مالی در سال جاری صورت بگیرد. البته پیش از این یک میلیارد تومان به داماش کمک شده است که پیشنهاد می شود ابتدا این یک میلیارد تومان به سپیدرود نیز کمک شود و پس از ارائه گزارش مالی دو تیم از کمک های قبلی، یک میلیارد تومان دیگر نیز به هر یک از دو تیم در سال جاری کمک مالی شود.
  • گروه خبری : اخبار,کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی
  • کد خبر : 2054
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم