به ریاست سیدحسین رضویان؛
نخستین جلسه ستاد گردشگری رشت برگزار شد/ آغاز برنامه ریزیها برای برگزاری اولین ایونت بینالمللی خوراک و صنایع دستی در رشت
نخستین جلسه ستاد گردشگری شهر رشت در راستای توسعه صنعت گردشگری و به منظور هم افزایی میان ادارات مرتبط در دستور کار کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی به ریاست سیدحسین رضویان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت سید حسین رضویان در این جلسه که با حضور نمایندگانی از ادارات مختلف اعم از اداره کل میراث فرهنگی، اتاق بازرگانی گیلان، جامعه دانشگاهی، صنف هتلداران و مدرسین شاخه گردشگری و هتلداری نوین، فعالان اجتماعی و جمعی از صاحب نظران این حوزه برگزار شد عنوان کرد:
نارساییهای موجود در حوزه گردشگری شهر رشت سبب شد ستاد گردشگری رشت بعنوان حلقه اتصال میان عناصر اصلی با محوریت کمیسیون توسعه پایدار تشکیل گردد.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار اظهار داشت:رشت میبایست به سمت ایجاد تمایز و فراهم کردن جذابیت های بیشتر پیش برود. از مزیت های نسبی این شهر خوراک و صنایع دستی است در این خصوص برای مهر ماه ۱۴۰۳ درصددیم تا اولین ایونت بینالمللی خوراک و صنایع دستی رشت را با بهره گیری از ظرفیت دستگاه های دولتی و بخش خصوصی برگزار کنیم.
محمدپور مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت با توضیح آنکه ستاد گردشگری رشت با ستاد گردشگری شهرداری رشت در شرح وظایف متفاوت است ، ظرفیت کاری کمیته های تشریفات و برگزاری مراسم و کمیته ارتباطات و روابط بینالملل را گسترده دانست و توصیه کرد سرپرستی آنها را بیش از یک عضو برعهده گیرد.
محمدی، دیگر عضو حاضر در جلسه نیز با ذکر آنکه جای اصناف در جمع خالی است گفت: صاحبان مشاغل مرتبط با صنایع دستی، رستورانداری و هتلداری میتوانند در این حیطه ایده های خلاقانه ارائه دهند.
وی گفت: همانقدر که برگزاری رویدادها و نمایشگاه ها مهم است، شرکت در نمایشگاههای دیگر کشورها و دیدن متد کاری آنان برای صاحبان مشاغل و برگزارکنندگان نمایشگاه لازم و ضروری است و صاحبان حرفه باید از سوی مسئولان به کار و ایده پردازی دعوت شوند.
دارایی دبیر ستاد نیز گفت:میبایست با بهره گیری از تجربیات کشورهای صاحب نام در عرصه گردشگری از پتانسیل دستگاه های دولتی و بخش خصوصی استفاده کرده و در این امتداد با هم افزایی و برنامه ریزی صحیح برای برگزاری این رویداد در مهرماه 1403 بهترین شرایط را رقم بزنیم.
انتهای پیام/