در کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت مطرح شد؛ ضرورت همکاری دیگر دستگاه ها در واکسیناسیون و عقیم سازی سگ های بلاصاحب
یکصد و نهمین جلسه کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت، ظهر امروز به ریاست حسن کریمی کرنق و با محوریت ارائه گزارش عملکرد سازمان مدیریت پسماند در بحث ساماندهی سگ های بلاصاحب، در ساختمان شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای شهر رشت، حسن کریمی کرنق در ابتدای این جلسه، گفت: نواحی شهرداری رشت، نباید تنها به دنبال خلاف سازی و پیگیری آن باشیم. برخی کارهای کوچک در سطح شهر، همچون چاله های معابر نباید به فراموشی سپرده شود.
رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا تصریح کرد: اکثر شهروندان به دلیل ترافیک شدید در برخی خیابان های اصلی، از معابر فرعی تردد می کنند و وضعیت آسفالت کوچه ها و معابر فرعی مناسب نیست. انتظار ما از نواحی این است در چنین مسائلی ورود کنند.
کریمی در ادامه خاطر نشان کرد: نه تنها در بحث آسفالت بلکه در موضوعاتی نظیر سیما منظر، احداث سرویس بهداشتی و دیگر مسائل اینچنینی، نواحی شهرداری باید اقدام کنند و تمرکز نواحی شهرداری بر اینگونه مسائل نیز باشد.
رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص ساماندهی سگ های بلاصاحب تاکید کرد: در بحث عقیم سازی و واکسیناسیون سگ های بلاصاحب باید بودجه مناسب در نظر گرفته شود و با همکاری دیگر دستگاه ها این کار انجام شود. ضمن اینکه شهرهای اطراف نیز نیاز به سامانکده مناسبی دارند تا سگ های بلاصاحب را به رشت منتقل نکنند.
کریمی همچنین بر ضرورت احداث سرویس بهداشتی در چهار سمت پیاده راه تاکید کرد و گفت: اگر زمین یا ملک مناسبی در این محدوده شناسایی شود مدیریت شهری می تواند نسبت به احداث سرویس بهداشتی در اطراف پیاده راه اقدام نماید.
مسعود عباس نژاد دیگر عضو کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت نیز ضمن تاکید بر ضرورت همکاری دیگر دستگاه ها در واکسیناسیون و عقیم سازی سگ های عنوان کرد: شهرداری رشت در ساماندهی سگ های بلاصاحب تنها مانده است.
عباس نژاد افزود: همکاری دیگر دستگاه ها به ویژه علوم پزشکی در تامین واکسن و عقیم سازی سگ های بلاصاحب ضرورت دارد.
محمدحسن عاقل منش دیگر عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز با اشاره به آبگرفتگی برخی معابر، اظهار داشت: نباید با کوچکترین بارندگی شاهد آبگرفتگی معابر باشیم. در برخی محلات پروژه هدایت آبهای سطحی پیشرفت مناسبی داشته است اما برخی دیگر از محلات رشت دچار آبگرفتگی می شوند.
رئیس کمیسیون گردشگری شورا در ادامه افزود: انتظار داریم پروژه هدایت آبهای سطحی متوقف نشود و توسط شهرداری رشت در محلات و معابر مختلف ادامه داده شود.
سهیل نوری رئیس سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری رشت نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای ساماندهی سگ های بلاصاحب، اظهار داشت: در بحث تامین واکسن و واکسیناسیون و عقیم سازی نیاز جدی به مشارکت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد.
نوری در ادامه با ارائه آماری از سگ های جمع آوری شده، عقیم سازی سازی و واکسیناسیون صورت گرفته در سال 1402 و هفت ماه نخست سال 1403، افزود: به منظور بهسازی سامانکده سگ های بلاصاحب نیز قراردادی منعقد شده است. ضمن آن که روزانه 400 کیلوگرم غذا از سپید ماکیان به سامانکده منتقل می شود.
وی افزود: شهرداری رشت نیاز به ظرفیت و امکانات بیشتر برای نگهداری از سگ های بلاصاحب دارد و همکاری دیگر دستگاه ها نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بابک بهاری معاون خدمات شهری منطقه 2 شهرداری رشت نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارش عملکرد شش ماهه نخست سال 1403 پرداخت.
همچنین در بخش پایانی جلسه نیز مدیران نواحی منطقه 2 شهرداری رشت به ارائه گزارشی از نواحی تحت مدیریت خود پرداختند.